10 jaar werk in uitvoering!

Ik merkte dat ik de bedrijfsnaam Vragenvuur niet meer volledig vond passen. Daar kwam bij dat de website inmiddels flink verouderd was en niet geschikt voor smartphones. Tijd voor verandering dus. Ik zoek meer en meer naar de eenvoud der dingen en heb er daarom voor gekozen mijn bedrijfsnaam eenvoudigweg samen te laten vallen met mijn naam als mens: Sylvia Lagerweij. Met als onderschrift: verruimt je blik.

Vandaag, 1 juli 2018, ben ik precies 10 jaar ondernemer. Een mooi moment om Vragenvuur als naam vaarwel te zeggen en de overstap te maken. De oude website gaat morgen uit de lucht. De nieuwe is vanaf vandaag in de lucht, maar nog lang niet klaar. Werk in uitvoering dus.

Ik ben niet meer dezelfde Sylvia die 10 jaar geleden aan dit prachtige vak begon. En toch ook weer wel. Persoonlijke ontwikkeling is een voortschrijdend project en je bouwt altijd op de fundamenten die er al zijn. Maar is het afpellen of opbouwen? Weghalen of toevoegen? Ont-wikkelen. Mijn blik verruimen. Anders kijken. Hoe dan ook, ik ben heel erg nieuwsgierig naar de volgende fase.

Sun, 01 July