Je hebt je coachopleiding afgerond en staat te popelen om dit mooie vak in de praktijk te brengen. De eerste coachees melden zich en je gaat aan de slag. Dan kan het zomaar gebeuren dat je er, al coachend achter komt dat die ene techniek er toch niet zo goed in zit als je dacht.

Wat te doen?

Er is natuurlijk intervisie. Een belangrijk instrument voor coaches en een plek waar jij je vragen voor kunt leggen aan collega coaches.

Daarnaast kun je overwegen zelf nog een sessie te volgen in de betreffende techniek, omdat het zelf ondergaan van een interventie van grote waarde is voor een coach. Als je, begeleid door een professionele collega, hebt kunnen ervaren wat een goed ingezette techniek voor je kan doen, dan wordt het direct al eenvoudiger om het zelf ook anders toe te passen.

Door mijn jarenlange ervaring als docent bij een coach instituut, is dat precies de dienst die ik je zou kunnen leveren. Mijn goed gevulde gereedschapskist staat tot je beschikking en samen kunnen we onderzoeken wat jij nog nodig hebt om een techniek tot in de puntjes toe te kunnen passen.

In een sessie van 2 uur wordt je dan eerst zelf gecoacht, met de techniek waar jij je in wilt bekwamen, waarna we terug kunnen blikken om te bepalen waar jij het voortaan nog anders kunt doen in je eigen praktijk.

Zo zetten we samen de puntjes op jouw i.

Tue, 02 November

Hulp durven vragen is een teken van kracht en beslist geen teken van zwakte. Ik heb een groot netwerk bestaande uit heel veel professionals op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Vraag mij gerust om hulp als je zoekend bent naar een betrouwbare professional.

Mon, 18 January

Om te weten of een bepaalde methode werkt, of het bij je past, kan het nuttig zijn om aanbevelingen en ervaringen van anderen te lezen. Om die reden deel ik hieronder graag de ervaringen van 4 coachees met je.

Wed, 04 December

Het Talentenspel heeft mij in de afgelopen jaren al heel veel gebracht. Diepe inzichten over mijn eigen ontwikkeling, prachtige sessies met coachees en heel veel plezier en voldoening.

Wed, 09 January

Op 1 juli 2008 schreef ik me in bij de KvK als zelfstandig gevestigd coach en trainer onder de bedrijfsnaam Vragenvuur Lifecoaching & Training. In de daaropvolgende 10 jaar ben ik gegroeid als ondernemer, maar meer nog als mens en mijn blik op mezelf is flink verruimd. Daarom heb ik per 1 juli 2018 mijn bedrijfsnaam laten samenvallen met mijn naam als mens: Sylvia Lagerweij.

Sun, 01 July

We verlangen soms allemaal naar een toverstafje en de mogelijkheid om ons zelf snel en eenvoudig om te toveren naar een ander zelf.

Tue, 09 January

Wij mensen houden van een mysterie, van een zaak die opgelost moet worden, het zoeken en volgen van de aanwijzingen, bewijs boven tafel halen en dan de beloning die wacht aan het einde van de zoektocht. Daar is menig boek, film, televisieserie en complottheorie op gebaseerd.

Thu, 07 December