Coach voor Coach

Je hebt je coachopleiding afgerond en staat te popelen om dit mooie vak in de praktijk te brengen. De eerste coachees melden zich en je gaat aan de slag. Dan kan het zomaar gebeuren dat je er, al coachend achter komt dat die ene techniek er toch niet zo goed in zit als je dacht.

Wat te doen?

Er is natuurlijk intervisie. Een belangrijk instrument voor coaches en een plek waar jij je vragen voor kunt leggen aan collega coaches.

Daarnaast kun je overwegen zelf nog een sessie te volgen in de betreffende techniek, omdat het zelf ondergaan van een interventie van grote waarde is voor een coach. Als je, begeleid door een professionele collega, hebt kunnen ervaren wat een goed ingezette techniek voor je kan doen, dan wordt het direct al eenvoudiger om het zelf ook anders toe te passen.

Door mijn jarenlange ervaring als docent bij een coach instituut, is dat precies de dienst die ik je zou kunnen leveren. Mijn goed gevulde gereedschapskist staat tot je beschikking en samen kunnen we onderzoeken wat jij nog nodig hebt om een techniek tot in de puntjes toe te kunnen passen.

In een sessie van 2 uur wordt je dan eerst zelf gecoacht, met de techniek waar jij je in wilt bekwamen, waarna we terug kunnen blikken om te bepalen waar jij het voortaan nog anders kunt doen in je eigen praktijk.

Zo zetten we samen de puntjes op jouw i.

Tue, 02 November