Durf te vragen!

Hulp durven vragen is een teken van kracht en beslist geen teken van zwakte. Ik heb een groot netwerk bestaande uit heel veel professionals op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Vraag mij gerust om hulp als je zoekend bent naar een betrouwbare professional.

Wat kan het Talentenspel je opleveren? Ervaringen van coachees

Om te weten of een bepaalde methode werkt, of het bij je past, kan het nuttig zijn om aanbevelingen en ervaringen van anderen te lezen. Om die reden deel ik hieronder graag de ervaringen van 4 coachees met je.

Hoe mijn talenten me helpen kiezen

Het Talentenspel heeft mij in de afgelopen jaren al heel veel gebracht. Diepe inzichten over mijn eigen ontwikkeling, prachtige sessies met coachees en heel veel plezier en voldoening.

10 jaar werk in uitvoering!

Op 1 juli 2008 schreef ik me in bij de KvK als zelfstandig gevestigd coach en trainer onder de bedrijfsnaam Vragenvuur Lifecoaching & Training. In de daaropvolgende 10 jaar ben ik gegroeid als ondernemer, maar meer nog als mens en mijn blik op mezelf is flink verruimd. Daarom heb ik per 1 juli 2018 mijn bedrijfsnaam laten samenvallen met mijn naam als mens: Sylvia Lagerweij.

Hocus Pocus Pas….ik wou dat ik een ander was

We verlangen soms allemaal naar een toverstafje en de mogelijkheid om ons zelf snel en eenvoudig om te toveren naar een ander zelf.

Het mysterie van jezelf

Wij mensen houden van een mysterie, van een zaak die opgelost moet worden, het zoeken en volgen van de aanwijzingen, bewijs boven tafel halen en dan de beloning die wacht aan het einde van de zoektocht. Daar is menig boek, film, televisieserie en complottheorie op gebaseerd.