Verdiepingsdagen voor Coaches & Begeleiders

Tijdens deze dagen nemen wij je mee naar de diepte van een specifieke techniek en dompelen wij je onder in de mogelijke interventies. Door theoretische kennis om te buigen naar praktische tools, door direct één op één feedback te geven en jou tijd te geven om te groeien, wordt je binnen een paar dagen een verrijkte professional.

De diepe duik
Het unieke aan deze verdiepingsdagen is de combinatie van theorie, diepgang, zelf ervaren, uitwisselen en timing in een ontspannen, humorvolle en veilige setting.

Dag 1 gebruiken we om uitgebreid stil te staan bij de theorie achter de methode. Opfrissen wellicht, maar zeker ook aanvullen. Wat zijn de do’s en dont’s, waar sta je zelf en waar loop je tegen aan? Er wordt ruimte gemaakt voor jouw specifieke leervraag en we gaan met z’n allen gelijkin het diepe zwemmen (met de kant in zicht en voldoende steun om je heen om niet kopje onder te gaan). Door de veilige omgeving kunje fijn oefenen, fouten maken, experimenteren en uitwisselen. Je krijgt een taak mee waar je direct de volgende dag mee aan de slag kunt.

Tussen de 1e en 2e verdiepingsdag is er ruimte voor een individuele coach sessie, uiteraard op basis van de methode. Sandra en Sylvia hebben beide jarenlang ervaring als mentor en coach voor coaches in opleiding. Daarnaast werken zij ook alle twee nog dagelijks met deze technieken in de praktijk. Het zelf ondergaan van een techniek met een ervaren coach, hier samen op kunnen reflecteren, versterkt je op meerdere fronten, persoonlijk en als professioneel begeleider / coach.

Op dag 2 reflecteren we hoe het is gegaan in jouw praktijk (zakelijk en/of privé). Wat gaat je gemakkelijk af en waar is nog winst te behalen? We maken nog één verdiepingsslag om nog meer kennis op te halen EN we sluiten af met een begeleide intervisie. Zo oefen je en krijg je direct feedback die snel te integreren is. Dat is pas leren!

Data:

22 februari & 8 maart 2022:
Systemisch begeleiden

16 maart & 5 april 2022:
RET methode

Locatie:

Eemklooster
Daam Fockemalaan 22
3818 KG Amersfoort
Ingang Zuid

Investering:

€ 445,00 (excl. 21% BTW)
Inclusief koffie, thee en individuele coaching sessie.