Even voorstellen

Mijn naam is Sylvia Lagerweij en ik hou van mijn vak als coach. In mijn eigen zoektocht door het leven zoek ik steeds naar een betere balans tussen leven vanuit liefde, geleid door mijn hartsverlangens en leven vanuit angst, geleid door mijn belemmerende overtuigingen. Dat is best lastig, maar zelfreflectie helpt me daarbij. Door mezelf beter te leren kennen kan ik die balans steeds makkelijker vinden.
Ken uzelve! De oude grieken zeiden het al en het is voor mij in mijn werk ook de belangrijkste drijfveer.

Als leidinggevende maakte ik in het jaar 2000 kennis met coaching en ik was direct verkocht. Ik ben begonnen met een aantal opleidingen coaching voor managers om uiteindelijk te kiezen voor een beroepsopleiding lifecoaching en daar volledig mijn beroep van te maken. Sinds 1 juli 2008 ben ik professioneel coach en vanuit die basis ben ik op verschillende manieren werkzaam om mensen te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling en hun persoonlijk leiderschap.

De ondertiteling in mijn bedrijfsnaam is "Verruimt je blik". Dit geeft de essentie weer van mijn manier van werken. Ik help je om jezelf zo goed mogelijk te leren kennen en vanuit die basis je blik te verruimen. Om op een andere manier te gaan kijken naar jezelf als mens, naar de andere mensen en naar het leven als geheel.

Ik ben op een integere manier nieuwsgierig naar wat mensen beweegt en die professionele nieuwsgierigheid bevredig ik onder andere door op een creatieve manier veel vragen te stellen in mijn coachgesprekken. Compassie en begrip zijn twee belangrijke waarden voor mij in mijn leven en mijn werk. Ik heb zelf ervaren hoeveel het oplevert als je jezelf met compassie en begrip kunt benaderen en dit vormt dan ook de basis voor mijn manier van werken.

Zelf vind ik mijn inspiratie in boeken. Ik ben een echte boekenwurm en lees zo'n beetje altijd en overal. Behalve in de natuur, daar ga ik lekker wandelen en van de bomen, de vogels en de bloemen genieten met behulp van al mijn zintuigen. Ook van goede gesprekken met anderen, waaronder mijn partner en mijn twee volwassen kinderen, word ik erg blij.

Voor een volledig overzicht van mijn opleidingen en mijn werkervaring, verwijs ik je graag naar mijn LinkedIn pagina: www.linkedin.com/in/sylvialagerweij/

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches, de NOBCO en volg de ethische code die daarbij hoort en die je kunt vinden op de website: www.nobco.nl.
Ik ben geregistreerd als Senior Practitioner.

Maart 2019