Ga je mee wandelen?

 

De basis van een coach sessie is uiteraard het gesprek dat we voeren gebaseerd op het doel dat jij wilt bereiken. Afhankelijk van jouw doel, haal ik het juiste gereedschap tevoorschijn om samen op zoek te gaan naar de antwoorden die voor jou van belang zijn. Dat kan uiteraard binnen, comfortabel zittend op een stoel, maar het kan ook lekker buiten, wandelend en bewegend in de natuur.

 

Bij het Atma Instituut ben ik opgeleid tot natuurcoach en in mijn persoonlijke leven breng ik graag tijd door in het bos, onder de bomen, zeker als ik zelf met een levensvraag zit. De bomen, de vogels, de luchten, de bloemen en de struiken, doen dan allemaal mee in het gesprek. Ik hou van symboliek en de manier waarop een symbool voor ieder mens een andere betekenis kan hebben, gebaseerd op wat zich in jouw onderbewustzijn afspeelt. En ik zet dit heel graag in als instrument tijdens coaching. En buiten vinden we nu eenmaal veel meer symbolen dan binnen. Daarnaast is duidelijk geworden dat de beweging van wandelen iets positiefs teweegbrengt in onze hersenen, wat het proces van het vinden van antwoorden kan versnellen of vergemakkelijken.

 

Wanneer het jou ook aanspreekt, dan zoeken we een mooie plek om af te spreken voor onze sessies. Bij voorkeur met een restaurant als startpunt, om toch dat beetje comform er nog in te houden. En dan gaan we letterlijk samen op weg, op zoek naar de antwoorden op jouw levensvragen.